måndag 26 mars 2012

En dag föddes tanken "Kan vi skapa världens bästa blogg?"

..och likt Byggare Bob, Barack Obama och Rosie the Riveter tänkte vi "Yes, we can!".

Det du ser framför dig nu är alltså världens bästa blogg driven av Bloggdrottningarna Carolina, Ellinor och Johanna som trots sina namn inte är karaktärer från en Astrid Lindgren-bok utan livs levande människor bosatta på Sveriges framsida.

Världens bästa blogg, Frihet går inte att äta, kommer att innehålla allt man kan tänka sig från recept till skjutjärnsjournalistik, perfekt strösslat med söta djur i hatt.

För att mjukstarta börjar vi med en presentation av bloggens tre huvudkaraktärer.


Carolina
Aspirerande journalist som till sommaren utexamineras från Göteborgs universitet och kastas rakt in i LAS-helvetet. Dricker helst amerikansk IPA eller o'boy, äter helst råbiff eller pilgrimsmussla. Drömmer om att bo i en hydda (med diskmaskin) på typ Fiji och läsa böcker och chilla med en skock höns. Kommer använda bloggen för att spamma med fina bilder och bra musik, recensera en och annan bok/film och hetsa om allt fanskap som en massa klåpare hittar på.


Ellinor
En förvirrad kluddare som läser till ingenjör, har en fäbless för söta djur, är en hängiven radiolyssnare och hellre dricker te än kaffe. Bidraget till bloggen kommer nog framförallt bli digitala teckningar eller djurkollage men då och då kanske en fundering i text-form uppenbarar sig.

 
Johanna
Rödhårig matlagare med drag åt pessimism. Källsorterar maniskt och jobbar på dagarna med att rädda världen i en västsvensk kommun. Kreativa utlopp får jag genom matskapande och kläder. Jag lär lägga upp texter om mat och receptskrap, vardagsrealism i form av suddiga bilder och texter där jag reflekterar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar