Här är all mat jag tänker måste tillverkas i mitt kök under resterande år:
- Vegetarisk curry. Egen currypasta fräses och blandas sedan med kokosmjölk, stekta bitar av aubergine och kikärtor.
- Oststinn polenta med svampragu
- Southern style ribs
- Blinier extra allt (framför allt saltgurka, honung och smetana till förrätt!)
- Socca (kikärtspannkaka)
- Surkålsgryta på broskben med klimp
- Refried beans med hemgjord salsa, avokado, ost i massor och nachos
- Morots- och jordnötssoppa med chili och lime
- Dumplings av alla möjliga slag
- Len och fin blomkålssoppa
- Italiensk lenticchiesoppa
- Mjölksyrade morötter, kål, gurka
- Empanadas!
- Gözleme
Givetvis finns det mer mat. Som går att äta, som ska ätas, som ska tillagas. Det kommer mera!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar